Dominikai Köztársaság, Puerto Plata: Be Live Collection Marien 4*, non-stop all inclusive (bécsi indulással)

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 171838
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Bécs
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Dominikai Köztársaság
Város: Puerto Plata

Szállás / program részletes leírása



Előfoglalási akciós ajánlat: 2016. aug. 31-ig érvényes árak!
Szabad helyek csökkenésével és az árfolyam-változásának függvényében emelkedhetnek az árak, kérjük érdeklődjön minél előbb.

Kedvezmények:
- 34%-os kedvezménnyel csökkentett ár (szeptember 1-30. között a kedvezmény jelentősen csökken)
- esetenként 7= 6 akció
- elengedjük a foglalási díjat
- Törzsutasainknak biztosítás, rendkívül kedvező akcióban
- kiscsoportos kedvezmény, már 6 fő után


Utazás: bécsi indulással, a repülőtéren kedvezményes parkoló-kártyát biztosítunk, (felár ellenében), kérje ajánlatunkat! Felár ellenében vagy áregyeztetéssel budapesti indulással is megrendelhető az utazás!

Idegenvezetés: a helyszínen magyar nyelvű idegenvezető vagy asszisztencia nem áll rendelkezésre, angol vagy német nyelven tud a fakultatív programokon részt venni. 

Puerto Plata városa a sziget északi partján fekszik, amely Dominika egyik legjelentősebb kikötővárosa és egyik legkedveltebb üdülőterülete a nagy vetélytárs - a keleti parton található - Punta Cana mellett. Míg a keleti részen az ember a szállodán kívül a fakultatív kirándulásokon túl sok mindent nem tud csinálni bárok, éttermek, bevásárlóközpontok és sétálóutcák hiányában, ezzel szemben itt Puerto Platan több kilóméter hosszan egymást érik az éttermek, a bárok és a szórakozóhelyek. El lehet képzelni milyen csodás a hullámzó, morajló tenger mellett fáklyákkal körülvéve a vacsorát elfogyasztani. Nemzetközi hírnevű étteremláncok és bárok is képviseltetik magukat, ami már jó színvonalat takar. Mindenki megtalálja stílusának, vagy hangulatának éppen megfelelőt, a babzsákos laza bároktól kezdve az elegáns éttermekig minden megtalálható ezen a helyen.
Összegzésképp azt mondhatjuk el, hogy Puerto Platát a sportos, kötetlenebb, mozgalmasabb, bulizósabb utasoknak ajánljuk, akik szeretnek néha a szállodából kimozdulni, szórakozni vagy akár bevásárolni. Míg Punta Cana szállodáit a nyugalmasabb nyaralást kedvelőknek ajánljuk és azoknak akik a klasszikus fehér, finom homokos tengerpartot részesítik előnyben. 

Be Live Collection Marien Hotel 4*, non-stop all inclusive
A szálloda honlapja >>

Szépen kialakított szálloda, izgalmas környezetben - a város közelében, mégis a tengerparton.

Fekvése: A létesítmény közvetlen Costa Dorada kilométerhosszú, széles, homokos strandján fekszik. Puerto Plata központja számos bevásárlási és szórakozási lehetőséggel kb. 3 km-re. A busztranszfer Puerto Plata repülőteréről kb. 30 perc forgalomtól függően. Playa Dorada strandja egyike az északi part legszebb strandjainak. Az elmúlt években ennek megfelelően sok szállodát, nyaralócentrumot és golfpályát építettek. A modern bevásárló- és szabadidőközpontban mindenki kedve szerint vásárolhat és szórakozhat, kipróbálhatja számos étterem és bár kínálatát. Az új turista negyed, a Costa Dorada, kb. 3 percre van autóval Playa Doradától, ahol nagy nemzetközi szállodaláncok pl. Iberostar szálloda is található.

Felszereltsége: A hatalmas, szépen gondozott létesítményben összesen 584 szoba található több, kétszintes épületben. A vendégek rendelkezésére áll hall recepcióval, büféétterem, 3 a`la carte-étterem (gourmet, mexikói, rodizio), bárok, diszkóbár, internetsarok (térítés ellenében), borüzlet és kis szupermarket. A nagy kertben édesvizű úszómedencés-rész napozóterasszal, pool-bár és strand-/snack-bár. Napágyak, napernyők és törölközők a medencénél ingyenesen.

Helyi besorolás: 5*
Irodánk véleménye: 4*+ (az európai elvárásoknak megfelelően)

Elhelyezés: 2 ágyas standard szobatípusban, fürdőszoba zuhanyozó, WC, hajszárító, kábel-TV, minibár (sört és üdítőket készítenek be), vasaló, kávéfőzőgép, WIFI (térítés ellenében), telefon,bérelhető széf és balkon vagy terasz.

Ellátás: All Inclusive: Minden étkezés büférendszerben. A vacsorát a vendégek az a`la carte-éttermek egyikében is elfogyaszthatják (előzetes foglalással). Helyi alkoholos és alkoholmentes italok, karibi koktélok és egyes nemzetközi alkoholos italok egész nap. Snack-ételek. Napközben sütemények. Italok a diszkóban.

Felár ellenében megrendelhető szobatípusok
- Superior De Luxe-szobák:
Tengerre nézők.
- Komfort Plus-szobák: A felsőbb emeleteken találhatók.
- Foglalhatóhidromasszázskáddal nem rendelkező Joker-szoba vagy spar tip szoba is.

Sport: Aerobic, fitneszterem, sznorkelfelszerelés, búvárlecke a medencénél (tartózkodásonként 1x), 2 teniszpálya (kivilágítás térítés ellenében), asztalitenisz és 1 óra szörf. Térítés ellenében: golf (18 lyukú, kb. 2 km-re), jetski és búvárkodás (kb. 2 km-re).

Wellness: Térítés ellenében: az ízléses spa-részlegben különböző kezelések, szauna, pihenőzóna, masszázs és szépségkezelések.

Gyerekek: Mini-klub (4-12 éveseknek).

Szórakozás: Változatos animációs programok, amfiteátrum és diszkó.

A fenti árak, kétágyas standard szobatípusra vonatkoznak, minden ettől eltérő esetben kérje ajánlatunkat! Figyelem! A feltüntetett árak a kedvezményeket már tartalmazzák!

Kedvcsináló videó megtekintése >>
 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- szállás,
- all inclusive ellátás

Külön fizetendő:
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- repülőtéri illeték,
- útlemondási biztosítás.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 509 utazás 330 467 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak