Csoportos hajóút: Dél-Karibi álmok

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 239225
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:hotel 4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:hajóút

Ország: Amerikai Egyesült Államok, Jamaika, Kolumbia, Panama, Costa Rica, Mexikó, Bahama-szigetek
Város: Miami, Ocho Rios, Cartagena, Colon, Puerto Limon, Costa Maya, Ocean Cay MSC Marine Reserve

Szállás / program részletes leírása



2019. NOV. 23. ELINDULÁS BUDAPESTRŐL AZ AIR FRANCE JÁRATAIVAL – MEGÉRKEZÉS MIAMIBA, MAJD TRANSZFER A SZÁLLODÁBA

MIAMI - 2019. NOV. 24.
PRIVÁT 3 ÓRA MIAMI CITY TOUR + EVERGLADES SAFARI PARK TOUR
Időtartam: 9:00 – 16:00
Pick-up / drop-off a szállodában

Ezen a kiránduláson teljeskörű ízelítőt fog kapni az izgalmas és lüktető Miami-ból és annak látnivalóiból: Kastélyok, jachtok, Miami kikötője, Little Havana and Calle Ocho, a South Beach Art Deco negyed, a Coconut Grove, a Brickel Avenue és a Coral Gables városrész. Miután betekintést kaptunk a városról, felfedezzük a természetet is az Everglades Safari parki túránk során. A River of Grass természeti szépségét egy Eco-Adventure túrán többek között egy kis privát légpárnás hajón csodáljuk meg. Tapasztalt túravezetőink bemutatják Önöknek ennek az egyedülálló ökoszisztémának a csodáit és a benne élő őshonos és egzotikus vadvilágot (pl. aligátorok, krokodilok stb.)

Részvételi díj: 28.500 FT / fő

Az ár tartalmazza:

A magyar nyelvű idegenvezetést a kirándulás teljes idejére
A 3 órás Miami városnézést
Az Everglades Safari Park programot és belépőjegyet
A HAJÓÚT KEZDETE – 2019. NOV. 25.

TENGEREN - 2019. NOV. 26.

Ezt a napot a tengeren töltjük ezen a varázslatos hajón, mely egy hétig szolgál otthonunként.

VÉGTELEN ELEGANCIA MODERN KÉNYELEMBEN -- A fedélzeten számos sportolási és szabadidős lehetőséget talál, míg a gyerekek rendelkezésére állnak a Kids- és Teen Clubok, hogy mindenki megtalálhassa magának a kedvelt szabadidős tevékenységét. A stílus, a luxus és a részletekre való figyelem jellemzi az MSC Divina hajót.
Kóstolja meg az Eataly étterem autentikus ételek finomságait és vacsora után foglaljon helyet a Broadway-stílusú Pantheon Színházban, ahol világszínvonalú műsorokkal nyűgözik le a nagyérdeműt.
A lenyűgöző MSC Aurea Spa, valamint a napsütéses Top 18 prémium fedélzet lenyűgöző kilátással a tengerre, külön bármenüvel, ingyenes gyümölcsös nyársokkal, profi masszőrökkel és wellness kezelésekkel várja vendégeit.
Minden nap új felfedezések várják az MSC Divina fedélzetén, melyen mediterrán stílusban élve, minden pillanatban teljességgel élvezheti a tengerek legszebb helyszínein való hajózást.

OCHO RIOS - 2019. NOV. 27.

A hajót elhagyva buszos kirándulásunk Jamaica egyik leghíresebb turistalátványosságához, a Dunn Folyó Vízeséshez vezet, ami valóban festői zuhatagok sokasága. A vízesést magas víz kalcium-karbonát-koncentrációjú forrásvíz táplálja, amely mészkő lerakódását eredményezi. A látványosságot körülölelő erdő tökéletes környezetet biztosít a trópusi növényzetnek, amiben páfrányok, bambuszok, liliomok, orchideák, pálmák és kenyérfák, valamint gyömbér található. Ehhez a túrához törülköző, napvédő krém és vízálló cipő szükséges. A vízesés megmászására alkalmas cipőt a helyszínen is lehet bérelni. Felhívjuk az utasok figyelmét, hogy 92 cm-es magasság alatt biztonsági okokból a vízesés nem mászható meg, illetve tilos róla leugrani. A kirándulás végén transzfer vissza a kikötőbe.

Részvételi díj: 23.000 Ft/fő - Min. létszám 16 fő

TENGEREN - 2019. NOV. 28.

CARTAGENA - 2019. NOV. 29.

Fedezzük fel Cartagena városát, amely hírnevét építkezései és a lenyűgöző erődítményei után kapta. A mólótól elindulva, áthaladunk a mangai városrészen. Az első megállónk a spanyolok legkiemelkedőbb alkotása, a híres San Felipe de Barajas erődítmény, ahol lehetőségünk lesz fotókat készíteni. A következő látnivalónk a Las Bovedas kézműves központ, amit Antonio de Arevelo tervezett a 18. században. A látványosság várbörtönnek épült eredetileg, napjainkban azonban helyi kézművesek munkáját csodálhatjuk meg. Itt vásárlási lehetőséget is biztosítunk a csoportnak. A keskeny macskaköves utcákon, tereken vándorolva, a fallal körülvett városban megcsodáljuk a San Pedro Claver monostorát,aki a rabszolgák védőszentje volt. Egy kellemes séta után megérkezünk a Bolivár térhez, ahol névadójának szobrát tekinthetjük meg. Az út túloldalán található a Cartagena Történeti Múzeum, korábbi nevén az Inkvizíció palotája. Az egyházi törvényszéket 1610-ben alapították Cartagenaban, amely arra szolgált, hogy megbüntessék azokat, akik bűncselekményt követnek el a katolikus hit ellen. Az épület belsejében megtekinthetik a börtönöket, illetve a kínzó eszközöket. A büntetési szertartás nyilvánosan zajlott a tér közepén. A kirándulásunkat a Haditengerészeti Múzeumban folytatjuk, amelyet 1986-ban alapítottak. A kiránduláson résztvevőknek szabadidő keretein belül lehetőségük lesz önállóan felfedezni a várost mielőtt visszatérünk a hajóra. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a városnézés része az óváros, amely hosszabb sétát és állást igényel.

Részvételi díj: 23.000 Ft/fő - Min. létszám 16 fő

COLÓN - 2019. NOV. 30.

Egy elképesztően izgalmas kirándulás, amely során megismerkedhetünk az érintetlen formában megőrzött paradicsommal, a Chagres dzsungellel. Kalandunk egy kb. 10 perces kenu túrával kezdődik a festői Chagres folyón. A rendkívül izgalmas túra alkalmával lehetőségünk lesz megismerkedni az Embera törzshöz tartozó indiánokkal, akik kulturális táncukkal és zenéjükkel gondoskodni fognak arról, hogy legalább egy kis időre elfelejtsük a külvilágot és ezáltal mi is a törzs tagjainak érezzük magunkat. Ezalatt az idő alatt lehetőségünk lesz a Embera hagyományoknak megfelelően kifesteni testünket az úgynevezett természetes gyümölcsfestékkel, a Jaguával. Az indiánok lenyűgöző kézműves tudása mellett megcsodálhatjuk, hogy mennyire mély botanikai ismeretekkel rendelkeznek és hogyan járulnak hozzá a modern gyógyszeriparhoz. A kirándulás végén transzfer vissza a kikötőbe.

Részvételi díj: 33.000 Ft/fő - Min. létszám 16 fő

PERTO LIMON - 2019. DEC. 01.

Kirándulásunk ideje alatt Costa Rica legjobban őrzött titkait fedezhetjük fel: a burjánzó Veragua esőerdőt és kalandparkot. Amíg meg nem érkezünk a légkondicionált autóbusszal a parkba, az idegenvezető a terület történelméről és a biológiai sokszínűségről mesél Önöknek. A park területén libegőre szállunk, amivel átszárnyalunk a lombkoronák felett és megcsodáljuk a vízeséseket,a csodálatos pillangó különlegességeket, továbbá szemügyre vesszük az esőerdő lakosait. A park laboratóriumának megtekintése után ismét megérkezünk a libegő fedélzetére, ahonnan egy lélegzetelállító utazásban lesz részünk a magasban. Lehetőségünk lesz fotót készíteni a lenyűgöző kilátásról, majd megfigyelni természetes élőhelyükön a lajhárokat, tukánokat és az üvöltő majmokat a fákon. Ezt követően az esőerdőben eltöltött idő alatt olyan látványosságokat tekinthetünk meg, mint például „Trail Of The Giants” vagy eltúrázhatunk a gyönyörű Puma Vízeséshez. A libegő visszaviszi Önöket a látogatóközpontba, ahol elfogyaszthatnak egy könnyű snack ebédet, amit a részvételi díj már tartalmaz. Mielőtt visszaindulnánk az autóbuszhoz, biztosítunk még egy kis időt az ajándékok megvásárlására is. A kirándulás végén transzfer vissza a kikötőbe. A kiránduláson résztvevők számára ajánlott kényelmes vízálló öltözet, hosszabb túra megtételére alkalmas cipő, napvédő krém, fényképezőgép. A túra nem alkalmas mozgásában korlátozott, illetve várandós utasaink számára. A Puma vízesést 350 lépcsőn át lehet megközelíteni, így a megfelelő fizikai erőnlét elengedhetetlen.

Részvételi díj: 41.500 Ft/fő - Min. létszám 16 fő

TENGEREN - 2019. DEC. 02.

COSTA MAYA - 2019. DEC. 03.

A Yucatán-félszigeten helyezkedik el Kohunlich régészeti lelőhelye, amely Mexikó egyik legnépszerűbb látványossága. A teraszos várost a Maják építették körülbelül Kr.u. 250 és 600 között. A hely szokatlan hangzású neve az angol „cohune palm” (egyfajta pálmatermés) nevéből származik, ami egy közismert sajátossága a térségnek. A kulturális felfedező túránk alatt egy történelmi komplexumot tekintünk meg, melynek kiemelt látnivalója az elsüllyedt palota, az akropolisz, sőt még az ősi szertásként szolgált labdajátékok területe is. Azonban a térség fő látnivalója kétségtelenül a Kőmaszkok Temploma, amelyet a Nap Istenének építettek, Kinich Ahaunak. Habár a rendkívüli méretű stukkó maszkok a templom mindkét oldalán láthatók, viszont ha közelebbről meg akarjuk csodálni, akkor célszerű felmászni a piramisszerű szerkezetre. A kirándulás végén transzfer vissza a kikötőbe. Kérjük vegyék figyelembe, hogy a kirándulás irányonként kétórás buszos utat tartalmaz. A túra nem javasolt azon utasainknak, akik mobilitási problémával rendelkeznek, vagy kerekesszékkel közlekednek. A kiránduláson résztvevők számára ajánlott magas faktorszámú napvédőkrém, rovarriasztó és kényelmes cipő használata. Azon vendégeink, akik videó felvételre alkalmas eszközt, beleértve mobiltelefont szeretnének használni a régészeti lelőhelyen, 5$ tól – 8$-ig terjedő összeget kell kifizetniük. A lelőhelyen nem megengedett a fényképezésre alkalmas állványok, profi fényképezőgépek, illetve a vaku használata. A kirándulás szintén tartalmaz egy körülbelül 5 perces sétát az autóbusz és a park, illetve a Kohunlich bejárata között.

Részvételi díj: 29.000 Ft/fő - Min. létszám 16 fő

TENGEREN - 2019. DEC. 04.

OCEAN CAY MSC MARINE RESERVE - 2019. DEC. 05.

A csodás festői hajókázás után lehetőséget biztosítunk snorkelezésre a terület egyik legszebb zátonyán. A másfél órás program előtt természetesen utasaink megkapják a megfelelő oktatást, így aki előtte nem folytatott hasonló tevékenységet, annak sem kell izgulnia. Az oktatót követve megcsodálhatjuk a tenger gyönyörű élővilágát, melyhez a szükséges felszerelés a helyszínen a hajótársaság által biztosítva lesz. A snorkelezést követően egy privát tengerpartra jutunk el, ahol felfrissíthetik magukat egy ízletes rum vagy gyümölcs punccsal. Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy azon utasainknál, akiknél az alábbi betegségek fennállnak: asztma, epilepszia, cukorbetegség stb., nem ajánljuk ezt a programot, hiszen olyan kedvezőtlen tengeri feltételek is lehetnek, mint például erős szél, nagy hullámok, tengeri áramlatok, amelyek megnehezíthetik a túra teljesítését. Ha mégis úgy döntenének, hogy betegségük ellenére szeretnének részt venni a programon, mindenféleképpen konzultáljanak előtte orvosukkal. Mozgásában korlátozott személyeknek a program nem ajánlott. A fakultatív kiránduláson való részvételhez utasoknak a helyszínen egy nyilatkozatot kell majd aláírniuk.

Részvételi díj: 19.000 Ft/fő - Min. létszám 16 fő

2019. DEC. 06. - VISSZAÉRKEZÉS MIAMIBA, MAJD EGY RÖVID VÁROSNÉZÉS UTÁN TRANSZFER A REPTÉRRE ÉS VISSZAINDULÁS BUDAPESTRE

2019. DEC. 07. – MEGÉRKEZÉS BUDAPESTRE



Tudnivalók az árról

Részvételi díj tartalmazza:
  • repülőjegyet menetrendszerinti járatokkal 1 átszállással Bp – Miami - Bp útvonalon
  • a transzfereket Miamiban
  • a kétágyas elhelyezést 11 éjszakára a választott kabinkategóriában és 2 éjszaka szállást Miami Beachen
  • a kikötői- és reptéri illetéket (175.000 Ft/fő)
  • a hajón teljes ellátást korlátozott italfogyasztással, a szállodában reggelit
  • 24 órás szobaszervizt a hajón (Fantastica esetén)
  • a közös utastér, számos fedélzeti létesítmény használatát a hajón
  • a kikötőben a csomaghordást be- és kiszálláskor
  • a magyar nyelvű idegenvezetést az út teljes idejére
Részvételi díj nem tartalmazza:

A díjon felül a helyszínen kötelezően fizetendő: borravaló (13 éves kor felett 12,50 USD/fő/éj ; 3-12,99 éves kor között 6,25 USD/fő/éj)

A díjon felül – igény szerint - fizethető: az egyéb italfogyasztás, az ESTA vízum, a fakultatív kirándulások és személyre szabott szolgáltatások árai, sztornó biztosítás (mértéke a teljes díj 1,5%-a), valamint utasbiztosítás.

Miminum létszám: 18 fő

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 601 utazás 347 630 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak