28 napos dél-amerikai hajóút az MSC Musica fedélzetén, Buenos Aires - Haifa

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 349050
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:hajóút

Ország: Argentína, Brazília, Marokkó, Spanyolország, Olaszország, Görögország, Törökország, Izrael
Város: Buenos Aires, Rio de Janeiro, Casablanca, Palma de Mallorca, Civitavecchia, Kusadasi, Haifa

Szállás / program részletes leírása



Útvonal
Buenos Aires, Argentina - Punta Del Este, Uruguay - Ilha Grande, Brazil - Rio de Janeiro, Brazil - Salvador, Brazil - Santa Cruz de Tenerife, Spain - Casablanca, Morocco - Palma de Mallorca, Spain - Civitavecchia, Italy - Naples, Italy - Piraeus, Greece - Santorini, Greece - Kusadasi, Turkey - Haifa, Israel

Hajó leírás
"ÜDVÖZÖLJÜK AZ MSC MUSICA FEDÉLZETÉN -- Az MSC Musica egy új irányvonalat indított útjára - a kecses vonalak tágas világa mellett a kreativitás, a finom természetes anyagok és a részletekre való figyelem jellemez, amelyek mindig is megkülönböztették az MSC Cruises-t. Az élet a fedélzeten csodálatos attól a pillanattól kezdve, ahogy belépsz a fedélzetre: A központi átrium háromlépcsős vízesésétől az áttetsző zongoráig, mely egy kristály padlón áll a csillogó vízű medence felett. A fedélzeten lévő helyszínek egyaránt inspirálóak függetlenül attól, hogy a káprázatos Crystal Lounge-ban játszó zenekar dalaira táncolunk, vagy elidőzünk az elegáns Havana Club szivarszobában, esetleg borkóstoláson veszünk részt, netán próbára tesszük szerencsénket a Sanremo kaszinóban, vagy egy remek élő show-t megnézünk a lenyűgöző La Scala színházban. A csodálatosan változatos konyha ezen a gyönyörű hajón is kiváló - mindent frissen és hagyományos módon készítenek minőségi alapanyagokból. Az Il Giardino ízvilága gazdag, zamatos, olaszos ételeket kínál, de kipróbálhatja a Kaito Sushi bárt, vagy fedezze fel az autentikus olasz pizzák elbűvölő sorát. A gyerekek és a fiatal felnőttek élvezhetik az MSC mediterrán életmódját, a fedett és szabadtéri játékokat kínáló programokat és a különálló Kids and Teens Clubs medencét. Lépjen az MSC Musica fedélzetére és élvezze a mágikus világot és a zenét, amely a hajózás minden percében felejthetetlen pillanatot szerez Önnek!"
Éttermek az MSC Musica fedélzeténAz MSC Musica fedélzetén két fő étterem található, a Le Maxim`s és a L`Oleandro. Mindkét étterem a legmagasabb színvonalú gasztronómiai választékkal büszkélkedhet, annak köszönhetően, hogy folyamatosan ellenőrzik az alapanyagok minőségét a húsoktól a gyümölcsökig. Minden termék friss és gondosan ellenőrzött, mint például a kenyér, melyet helyben sütnek a fedélzeten. A hagyományos és ízletes mediterrán ételeket a legjobb nemzetközi receptek alapján készítetik el. Amennyiben egy gyors ebédet szeretne elfogyasztani, a Gli Archi büfé éttermet ajánljuk, ahol az olasz és a nemzetközi konyha változatos ételei közül választhat.Kaito Sushi BarA Kaito Sushi Bár egy különleges étterem, ahol a nagy tapasztalattal rendelkező Sushi mesterszakácsok kézzel készítik az ételeket, eredeti japán recept szerint. Az autentikus, minimalista japán stílusú étteremben igazi ételkülönlegességeket kóstolhat, mint a sushi, sashimi vagy tempura.Bárok és társalgókAz MSC Musica fedélzetén a vendégek 16 különböző témájú bár közül választhatnak, ahol az ételek és borok széles választékát kínálják, kielégítve a legkifinomultabb ízléssel rendelkezőket is.SzórakozásAz MSC Musica fedélzetén páratlan szórakozási lehetőségek közül választhat, mint például az 1240 férőhelyes korszerű színház, a Teatro LA Scala, a futurisztikus Q32 Disco, a több mint 600 négyzetméteres Sanremo Casino vagy a virtuális játékok széles választékát kínáló videojáték szoba.

A feltüntetett árak belső kabin árak, más tipusu kabin árakról kérje ajánlatunkat!


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- hajóút,
- teljes ellátás.

Külön fizetendő:
- kikötői illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 884 utazás 351 411 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak