VADONATÚJ & LUXUS! Dominikai Köztársaság, Uvero Alto: Now Onyx Punta Cana 5*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 199629
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:5*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Dominikai Köztársaság
Város: Punta Cana

Szállás / program részletes leírása



ELŐFOGLALÁSI AKCIÓ: a szabad helyek függvényében! (Fenntartjuk a jogot az akciós árak visszavonására, amennyiben az akciós repülőjegyek megtelnek, ezért rendelje meg minél előbb)


TELEPÍTETT IDEGENVEZETŐNK VÁRJA A HELYSZÍNEN:
A helyszínen több éve kint élő magyar idegenvezető csapatunk gondoskodik utasainkról 0-24 órában. Nem csak a magyar nyelvű programok megszervezése a feladatuk, hanem bármilyen probléma esetén (szobacsere, transzfer, internettel, telefonálással kapcsolatos ügyekben keresse őket bizalommal. Külön munkatársunk van a helyszínen a hivatalos és formális esküvőszervezésre (kérje ajánlatunkat!)
Amennyiben Ön igényli, hogy már az utazás alatt is magyar nyelvű asszisztencia álljon a rendelkezésére, válassza a 06.13-i indulást, hiszen animátor kollégánk (minimális csoportlétszám megléte esetén) is ezzel a turnussal utazik, segít a budapesti repülőtértől a szállodába való bejelentkezésig mindenben!

 

PÁR SZÓ A HELYSZÍNRŐL:
A Karib-tenger egyik legszebb szigetét Kolombusz Kristóf fedezte fel több, mint 500 éve. Az igazi trópusi paradicsomot hófehér homok és karcsú pálmafák jellemzik, klímája egész évben ideális az ott tartózkodásra. A Dominikai Köztársaság területe 2000 évvel ezelőtt még az Arawak- indiánok birodalma volt. Az indiánok kenukkal érkeztek a karib-tengeri szigetre, ahol békés települést alakítottak ki. 1492. december 5-én Kolumbusz Kristóf India helyett - melynek felfedezésére indult - ezen a karib-tengeri szigeten kötött ki. Az újonnan felfedezett ország a "Santa Maria" nevet kapta. Az itt található hegyes vidék miatt a spanyolok szinte otthon érezték magukat, és ezért "Espanola" névre keresztelték át a területet. 4 évvel később építették a sziget első városát, Santo Domingót, ahol a Columbus Palota is található, amely ma múzeumként üzemel. Santo Domingo óvárosát az UNESCO a világörökség részévé nyilvánította. A Samana-félsziget 14 km széles, szinte érintetlen öblében minden évben december és március között megfigyelhetik a párzásra ideérkező bálnákat. Történelmi jelentősége és természeti szépsége miatt a karib szigetvilágban fekvő országot évek óta számos turista keresi fel, hogy élvezzék a napsütést, a kristálytiszta tengert és a kókuszpálmák árnyékát. Mindezt kiegészíti a helyi emberek vidámsága és szívélyes vendégszeretete.

PUNTA CANA: kétségkívül a sziget legszebb strandszakaszai közé tartozik. A kb. 50 km hosszú, finom, szinte vakítóan fehérhomokos part látványától eláll a lélegzetük. Az idilli természetben, a pálmafákkal és trópusi növényekkel övezett keleti parton biztosan kellemesen fognak nyaralni és kikapcsolódni. A finomhomokos tengerparton pálmafák hűs árnyékából gyönyörködhetünk a horizonttal egybeolvadó tengerben. De nem csak a pihenni vágyók, hanem a vízisport szerelmesei is megtalálják a hozzájuk illő programokat. Az itt található szállodák pedig all inclusive ellátással és számos kikapcsolódási lehetőséggel kényeztetik vendégeiket. Dominika a legjobb választás a tökéletes kikapcsolódáshoz és egy jól sikerült nyaraláshoz!

STRANDOK: A punta canai partszakasz strandjai délről északra haladva a következőek: Cap Cana, Cabeza de Toro, El Cortecito, Bavaro, Arena Gorda, Macao és Uvero Alto. Ezek közül a legközkedveltebb és így egyben a legismertebb is, a bavaroi és a macaoi strandok. A Karib-tenger és az Atlanti-óceán határvonala Bavarotól kicsit délre, de már Punta Cana fölött húzódik.

HOTEL NOW ONYX PUNTA CANA 5*, ALL INCLUSIVE
A szálloda honlapja >>

A szállodáról készült videó megtekintése >>

Közvetlenül a parton, magyar nyelvű transzferrel és helyi idegenvezetéssel! Vendégeink szerint itt többet kapnak a pénzükért, mint a város más szállodáiban!

Fekvés: az Uvero Alto nevű üdülőövezetben található, közvetlen homokos strandon. Punta Cana reptere kb. 45 percre, Santo Domingo városa pedig 3,5-4 órányi távolságra fekszik.

Szolgáltatások: büfé étterem, négy a-la-carte étterem (ázsai és francia konyha, mexikó étterem). fagyizó, kávéző, 6 különféle bár, a kertben 16 medence (!), napágyak, strandtörülköző a parton és a medencéknél kérhető. A szálloda egész területén ingyenes Wi-Fi van. Napközben és esténként változatos táncos, szórakoztató programokat és tematikus esteket szerveznek.

Ellátás: all inclusive & dine around (korlátlan étel és ital fogyasztás, több étteremben, egyes import alkoholos italok térítés ellenében) 
Reggeli büféformában, ebédek és vacsorák vagy büfé-, vagy a-la-carte formában.

Szobák: mind az 502 szoba légkondicionálással és síkképernyős, műholdas TV-vel rendelkezik, néhány szobában ülősarok is kialakításra került, egyes szobákhoz terasz vagy erkély tartozik.
Fürdőköpeny, papucs és piperecikkek is Vendégeink rendelkezésére állnak.
- Junior Suite Garden View (a fenti árban): kétszemélyes, vagy két egy külön ágy, klímával, széffel, mini-bárral, Wi-Fi-vel és kertre néző terasszal vagy erkéllyel.
- Junior Suite Pool View (felár ellenében): lásd mint fentebb, rálátással a medencékre, vagy közvetlenül a medencék mellett

Felár ellenében igénybe vehető szolgáltatás (pl.: nászutasoknak): 
Club Service: személyre szabott check-in/out portással, nagyobb mini-bár kínálat, rádiós ébresztő, igény esetén ingyenes napilap, magas színvonalú fürdőszoba, kapcsolat a két Club-Lounge-al (ahol kontinentális reggelit szolgálnak fel, és délutánonként különleges nasikkal várnak), kettő kizárlólag a Club tagoknak fenntartott medence.

Sportolási lehetőségek: strandröplabda, biliárd, edzőterem-használak, kajak, sznorkelezés, vitorlázás, ping-pong, wind-szörf.

Térítés ellenében: horgászat, helikoptertúrák, és teniszpályák, aerobik

Figyelem: foglalásnál a pontos, útlevélben szereplő utasneveket kérjük megadni, utólag a név módosítására nincs lehetőség! 

Turnusok: lehetőség van tetszőleges hosszúságú turnus foglalására, kérje ajánlatunkat akár 10-12 éjszakával kapcsolatban is. 

 



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- repülőjegy,
- transzfer a repülőtér és a szálloda között,
- szállás kétágyas szobában (pótágy lehetséges, egy fő utazása esetén egyágyas felár fizetendő),
- all inclusive ellátás,
- magyar asszisztencia.

Külön fizetendő:
- repülőtéri illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás (fakultatív 980 Ft/fő/nap),
- útlemondási biztosítás (fakultatív 1,3-3%).

Helyben fizetendő:
- turistakártya érkezéskor,
- kilépési illeték elutazáskor.

Igény szerint hosszabb-rövidebb turnusok, más hotelek is foglalhatók, kérje személyre szabott ajánlatunkat! Az árak a telítettség függvényében emelkedhetnek!

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?
További úti célok


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak