Dominikai Köztársaság, Punta Cana: Hotel Occidental Caribe 4*, all inclusive

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 233919
Lejárt ajánlat
Ellátás: all inclusive
Szálláshely:4*
Indulás:Budapest
Utazás:repülővel
Típus:nyaralás

Ország: Dominikai Köztársaság
Város: Punta Cana

Szállás / program részletes leírása



A csodálatos, kristálytiszta vizű Playa Arena Gorda parton találgató négycsillagos szálloda kiváló választás családi és romantikus nyaralásokhoz egyaránt. Az elegáns, és korszerű szálloda 798 igényesen berendezett szobával és lakosztállyal várja a Dominikára érkező vendégeket. A szálloda nemcsak magas színvonalú relaxáló és szórakozató szolgáltatásokkal, hanem kimagasló kulináris élményekkel gazdagítja az itt töltött pihenést.

Szobák
Standard:A 33 négyzetméteres, trópusi környezetben található szobák az alábbi felszereltséggel rendelkeznek: balkon, klíma, felár ellenében wifi, ébresztő, LED TV, telefon, mini bár, kávéfőző, vasaló és vasalódeszka, hajszárító. Maximum 4 fő elhelyezésére alkalmas (2 felnőtt + 2 gyermek vagy 3 felnőtt +1 gyermek)

Tengerre néző standard:Az ízlésesen berendezett szobák mindegyike légkondicionálóval, balkonnal, felár ellenében wifivel, telefonnal, mini bárral, kávéfőzővel, vasalóval és vasalódeszkával, hajszárítóval, ébresztővel és LED TV-vel rendelkeznek. A szobából csodás kilátás nyílik a tengerre. Maximum 4 fő elhelyezésére alkalmas (2 felnőtt + 2 gyermek vagy 3 felnőtt +1 gyermek)

Superior:A szobatípus tágas, 33 nm-es alapterülettel, saját fürdőszobával, balkonnal, klímával és térítés ellenében wifivel rendelkezik. A szobák rendkívül jól felszereltek és modernül bútorozottak. Az alábbi szolgáltatások biztosítottak: LED TV, rádiós ébresztőóra, telefon, mini-bár (ingyenes), kávégép (ingyenes), vasaló állvánnyal (ingyenes), ventilátor, nagyítótükör, hajszárító, fürdőköpeny és papucs (ingyenes), szobaszerviz. Maximum 4 fő elhelyezésére alkalmas (2 felnőtt + 2 gyermek vagy 3 felnőtt +1 gyermek)

Superior Oceanfront:A szobatípus tágas, szintén 33 nm-es alapterülettel, saját fürdőszobával és egy csodás, tengerre néző erkéllyel rendelkezik, ahonnan kiváló kilátás nyílik a Bávaro tengerpart égszínkék vízére. A szobák klímával felszereltek és felár ellenében wifivel rendelkeznek. A szobák rendkívül jól felszereltek és modernül bútorozottak. További szolgáltatások: LED TV, rádiós ébresztőóra, telefon, mini-bár (ingyenes), kávégép (ingyenes), vasaló állvánnyal (ingyenes), ventilátor, nagyítótükör, hajszárító, fürdőköpeny és papucs (ingyenes), szobaszerviz Maximum 4 fő elhelyezésére alkalmas (2 felnőtt + 2 gyermek vagy 3 felnőtt +1 gyermek)

Szolgáltatások: A szálloda 24 órás recepcióval, londinerrel, mosodával, pénzváltóval, szobaszervizzel, ajándékbolttal, Wifivel, parkolással, gyermekfelügyelettel várja a kedves vendégeket. (Egyes szolgáltatások felár ellenében vehetők igénybe). A szálloda különböző fakultatív programokon való részvételre is biztosít lehetőséget, emellett ideális esküvői helyszínként is szolgál. Számos szórakozási és kikapcsolódási lehetőség garantált: 2 lagúna formájú medence, gyermekmedence, kölyökklub, edzőterem, spa, szauna, jakuzzi. A sportolni vágyók számára 3 teniszpálya, aerobic, röplabda, kajak, asztalitenisz, vízi sportok is elérhetők. Az érdeklődőket napközbeni és esti szórakoztató és sportprogramok várják.

Ellátás: all inclusive

Éttermek:

El Alcazár (büféétterem): reggeli: 07:00-10:30, ebéd:12:30-14:30, vacsora: 18:00-22:00
Hacienda mexikói étterem: 19:00-22:00. Előzetes asztalfoglalás szükséges.
Tokyo japán étterem: 18:00-22:00. Előzetes asztalfoglalás szükséges.
Marenostrum: 18:00-22:00. Előzetes asztalfoglalás szükséges.
El Conuco: 18:00-22:00. Előzetes asztalfoglalás szükséges.
Paris francia étterem: 18:00-22:00. Előzetes asztalfoglalás szükséges.
Via Veneto olasz étterem: 18:00-22:00. Előzetes asztalfoglalás szükséges.
Don Simón Pizzeria: 12:00-15:00
Marenostrum Snack Bar gyorsétterem: 15:00-18:00

Bárok:

Alahambra Lobby Bar: 8:30-01:00
Marien Lobby Bar: 10:00-18:00
Bohío Bar: 10:00-17:00
Strikers Sports Bar: 19:30-01:00
Taino Theater Bar: 19:30-23:00
Palmeras: 10:00-18:00

All inclusive szolgáltatások:

reggeli, ebéd és vacsora helyi alkoholos és alkoholmentes italok korlátlan fogyasztása nemzetközi italok (üdítő, folyó bor, csapolt sör, rövid italok, koktélok, forró italok) napágyak, napernyők és törölközők a medencénél és a tengerparton nappali és esti szórakoztató programok felnőtteknek és gyermekeknek egyaránt gyermek klub 4-12 éves korig (felügyelettel) Szolgáltatások, melyek nem képezik az all inclusive ellátás részét:
Mosoda, szépségszalon, kirándulások, telefon, internet, üzleti szolgáltatások, orvosi szolgáltatások, üzletek, boltok, szobaszervíz, casino, gyermekfelügyelet



Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza

Repülőjegyet az Air France vagy a Swiss Airlines légitársaság menetrend szerint közlekedő járatára 1 átszállással, szállást a választott turnusra all inclusive ellátással, privát repülőtéri transzfert és magyar asszisztenciát.
A részvételi díjban szereplő repülőjegy ára meghatározott speciális díjtételű turista osztályra érvényes, helyek korlátozott számban foglalhatók. Az ettől eltérő díjtételű repülőjegy foglalása a részvételi díjat befolyásolja. A repülőjegyek foglalása speciális feltételekhez kötött, ezért foglalás után a jegy nem módosítható és nem visszatéríthető!
Felhívjuk Utasaink figyelmét, hogy 3-4. fő (felnőtt vagy gyermek) foglalása esetén a szállodák jellemzően 2 db kisebb méretű franciaágyon biztosítják az elhelyezést.



Külön fizetendő:

Repülőtéri illetéket, BBP biztosítást, fakultatív programok költségeit, útlemondási biztosítást.

 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 499 utazás 332 610 indulási időpontja között.
Valami hasonlót?


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak