22 napos észak-európai hajóút az MSC Poesia fedélzetén, Akureyri - Kirkwall

Kedvencek közé     Nyomtatás     Küldje el ismerősének!        Azonosító: 250350
Lejárt ajánlat
Ellátás: teljes ellátás
Szálláshely:hotel 5*
Indulás:Budapest
Utazás:egyénileg
Típus:hajóút

Ország: Izland, Grönland, Nagy-Britannia
Város: Akureyri, Qaqortoq, Kirkwall

Szállás / program részletes leírása



Útvonal
Copenhagen, Denmark - Warnemunde,Germany - Akureyri, Iceland - Isafjordur, Iceland - Cruisin Prins Christian Sund E - Cruisin Prins Christian Sund W - Nuuk,Greenland - Ilulissat,Greenland - Ilulissat,Greenland - Qaqortoq,Greenland - Reykjavik, Iceland - Reykjavik, Iceland - Kirkwall,United Kingdom - Copenhagen, Denmark

Hajó leírás
"ÓDA A SZÉPSÉGHEZ - Az MSC Poesia egy innovatív tengerjáró hajó, mely elegáns stílusával magában hordozza a tradícionális jegyeket és a kreatív dizájnt. Lépjen a fedélzetre és ezáltal egy kényelmes, kifinomult világba lép be. Az átruimban található látványos vízezéstől a Zen kertig, az autentikus japán Sushi Bártól a gőzfürdővel, szaunával, testet-lelket kényeztető masszázs szolgáltatásokkal rendelkező MSC Aurea Spa-ig mind tökéletes hely a kikapcsolódásra. --- Számos sport- és fitness lehetőség áll rendelkezésre a fedélzeten, beleértve a kosárlabdapáyát, teniszpályát, shuffleboardot, modern edzőtermet és a minigolfot. A gyerekek és a fiatalok is megtalálhatják magunknak az őket kiválóan kiszolgáló és szórakoztató gyerek klubot, kőkorszaki-dinoszauruszos játszóházat, a lenyűgöző videójátékokat és még egy disco-t is. És természetesen a hajó egyben egy minden igényt kielégítő üdülőhely is 3 medencével, 4 pezsgőfürdővel és egy medence melletti óriási kivetítővel. ---- A fedélzeten a világ minden tájáról származó ínyenc ételspecialitásokat szolgálnak fel, de megőrzi mediterrán szívét az olaszos kiszolgálással fűszerezve. Az MSC-nél minden zamatos ételt minőségi alapanyagokból frissen készítenek a szakképzett szakácsok. --- A változatos lounge bárok hasonlóan frissítő eredetiséget kínálnak a Grappolo d`Oro borkóstoló bártól a Mojito koktélbáron át a pazar dizájnnal rendelkező szivarszobáig. --- Legyen szó családi nyaralásról, luxus kényeztetésről vagy romatikus "elvonulásról", kikapcsolódásról, az MSC Poesia egy olyan hajó, amely igazán inspiráló utazási élményt kínál."
Éttermek az MSC Poesia fedélzetén Az MSC Poesia fedélzetén két fő étterem található, az Il Palladio és a Le Fontane. Mindkét étterem a legmagasabb színvonalú gasztronómiai választékkal büszkélkedhet, annak köszönhetően, hogy folyamatosan ellenőrzik az alapanyagok minőségét a húsoktól a gyümölcsökig. Minden termék friss és gondosan ellenőrzött, mint például a kenyér, melyet helyben sütnek a fedélzeten. A hagyományos és ízletes mediterrán ételeket a legjobb nemzetközi receptek alapján készítetik el. Amennyiben egy gyors ebédet szeretne elfogyasztani, a Villa Pompeiana büfé éttermet ajánljuk, ahol az olasz és a nemzetközi konyha változatos ételei közül választhat.Kaito Sushi BarA Kaito Sushi Bár egy különleges étterem, ahol a nagy tapasztalattal rendelkező Sushi mesterszakácsok kézzel készítik az ételeket, eredeti japán recept szerint. Az autentikus, minimalista japán stílusú étteremben igazi ételkülönlegességeket kóstolhat, mint a sushi, sashimi vagy tempura.Bárok és társalgókAz MSC Poesia fedélzetén a vendégek 16 különböző témájú bár közül választhatnak, ahol az ételek és borok széles választékát kínálják, kielégítve a legkifinomultabb ízléssel rendelkezőket is.SzórakozásAz MSC Poesia fedélzetén páratlan szórakozási lehetőségek közül választhat, mint például az 1240 férőhelyes korszerű színház, a Teatro Carlo Felice, a futurisztikus S32 Disco, a több mint 600 négyzetméteres Casino Royal vagy a virtuális játékok széles választékát kínáló videojáték szoba.

A feltüntetett árak belső kabin árak, más tipusu kabin árakról kérje ajánlatunkat!


Tudnivalók az árról

Az ár tartalmazza:
- hajóút,
- teljes ellátás.

Külön fizetendő:
- kikötői illeték,
- foglalási díj,
- baleset-, betegség- és poggyászbiztosítás,
- útlemondási biztosítás.
 
Töltődik a foglalási lap


Keresés
8 885 utazás 351 451 indulási időpontja között.


Recommendation Engine, Recommendation System




© Copyright 2000-2010 Világlátó   |   Lapcsalád további tagjai: Start Utazás, Last Minute Utak